• RSS
  • Facebook
  • Twitter

symphonicaIn 2009 stonden de DSB Bank en The Entertainment Group veel centraal in het nieuws. Beiden succesvolle bedrijven gingen ten onder en failliet. Nu is het pareltje van The Entertainment Group te koop aangeboden door de curatoren. De zeer succesvolle concertserie Symphonica in Rosso is namelijk te koop voor enkele tienduizenden euro’s.

The Entertainment Group is onlangs failliet verklaard. Het bedrijf had miljoenen euro’s verspild. De core-business ging als een trein. De concerten van Marco Borsato waren altijd snel uitverkocht en de cd’s en dvd’s van Ilse de Lange en Guus Meeuwis vlogen als warme broodjes over de toonbank. Toch ging het bedrijf, waar van Marco Borsato mede eigenaar was, ten onder. De concertserie Symphonica in Rosso was één van de grote successen van The Entertainment Group. Marco Borsato, Lionel Richie, Paul de Leeuw en nog vers in het geheugen Diana Ross verzorgde de uitverkochte concerten in het voetbalstadion van Vitesse. Maar ook de DVD’s vlogen vervolgens over de toonbank. Wie interesse heeft, moet zich zich voor 18 december melden bij de curator van The Entertainment Group.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...