• RSS
  • Facebook
  • Twitter

streetviewVandaag kan er weer een nieuw hoofdstuk worden gevoegd aan de enorme concurrentiestrijd tussen Google en Microsoft. Nadat Microsoft zich op de zoekmachine markt is gaan bevinden en de concurrentie met Google aandurft, is Google druk bezig om Microsoft te verslaan met Chrome OS. Google Maps en Google Earth zijn ook enkele succesvolle diensten van Google, maar Microsoft wil ook daarmee nu de concurrentie aangaan.

Google kwam vorige maand uitgebreid in het nieuws met de lancering van StreetView in velen steden. Ook bij Microsoft zijn ze met een soortgelijk product bezig. Vandaag maakte zij bezig dat de betáversie online is verschenen van Bing Maps. Lijkt dat niet verdacht veel op Google Maps? Naja, even naar de site gegaan en het lijkt een look-a-like van de bekende Maps site van Google. Er zit ook een mogelijkheid op om in 3d beelden te bekijken, ik denk plotseling aan StreetView. Alleen je moet wel eerst iets downloaden, waarna vervolgens de beelden erg tegenvallen vergeleken met de demo die ze tonen bij de installatie. De concurrentiestrijd is dus nog lang niet gestreden tussen deze twee rivalen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...