• RSS
  • Facebook
  • Twitter

giro555De aardbeving in Haïti houdt iedereen in zijn greep. Nederland leeft weer en wil maar één ding: de slachtoffers helpen! Concurrentie doet er niet meer toe. De Publieke Omroep, RTL en SBS staan gebroederlijk naast elkaar in een grote tv-show om zo geld in te zamelen voor Haïti.

Toch best opmerkelijk dat er eerst een grote ramp moet gebeuren voor iedereen zich verbroederd. RTL en SBS waren enkele weken nog de grootste partijen die elkaars bloed konden dronken door de oorlog rond de Michael Jackson shows. Maar morgen staan coryfeeën van RTL, SBS en de Publieke Omroep gebroederlijk naast elkaar. Ook het panel BN-ers zal weer uitpuilen van verre vergeten artiesten die ooit bekend zijn geworden en daarna alleen nog maar voor zulke doeleinden van stal worden gehaald.

Raar? Nee, mooi! Het is toch prachtig om te zien dat zulke grote bedrijven alle concurrentie en strijd aan de kant zetten om met zijn allen de schouders eronder te zetten om een recordbedrag op te halen voor die slachtoffers!? Een groot voorbeeld voor de rest van Nederland. De media wordt altijd in een hoek getrapt en is altijd het ‘zwarte schaap’. Vaak belichten zij maar één kant. Maar morgen gaat die zelfde media wel laten zien wat de impact en macht van zo’n show kan zijn!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...