• RSS
  • Facebook
  • Twitter

vistaHet laatste nieuws rond de Windows 7 is al weer enkele maanden oud. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het nieuwe systeem geen succes meer is. De nieuwe versie van het systeem Windows 7 is een overweldigend succes. Bedrijven zijn inmiddels massaal overgestapt of willen dat doen en ook steeds meer consumenten zien de grote voordelen van Windows 7.

Maar dat betekend voor Microsoft natuurlijk niet dat nu de tijd aanbreekt van achter uit leunen en genieten van het succes. Tijd voor innovatie en vernieuwing, zo zijn zij druk in de weer met de nieuwe versie van Windows. Windows 8 staat gepland voor de zomer van 2011. In juli moeten computergebruikers hun hart weer kunnen ophalen aan dit nieuwe besturingsprogramma van Microsoft. Toch verwachten velen experts dat Windows 8 een minder groot succes wordt dan Windows 7. “Door de slechte kwaliteit van Vista, was de interesse veel groter in een nieuw besturingssysteem. Doordat Windows 7 nu een geweldig systeem is en goed in de smaak valt, wordt het voor Microsoft moeilijker om de gebruikers over te halen tot Windows 8.”. De exacte datum staat voorlopig gepland op 1 juli 2011. Verder heeft Microsoft nog meer dingen aan zijn hoofd. Zo is er ook een nieuwe versie van Office in de maak. Deze moet half 2012 gereed zijn en de markt op gaan. Hiermee lijkt Microsoft een sprint te willen maken op het tempo om zo de moordende concurrentie voor te blijven.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...