• RSS
  • Facebook
  • Twitter

twitter_orange_bgMeer dan 105 miljoen mensen zijn geregistreerd als gebruiker van Twitter én elke dag komen daar 300.000 nieuwe bij. Mede-oprichter Biz Stone zei dat woensdag. De website, Twitter.com, trekt volgens Stone maandelijks ongeveer 180 miljoen unieke bezoekers. Een bijzondere mijlpaal die, op welke manier dan ook, gevierd zal worden.

Het is voor het eerst sinds de lancering in maart 2006 dat Twitter zich uitlaat over het aantal geregistreerde gebruikers en bezoekers. Het berichtenmedium telt nu, om precies te zijn, 105.779.710 gebruikers.
Deze ruim 105 miljoen gebruikers plaatsen per dag samen ongeveer 50 miljoen berichten op Twitter. Hoeveel berichten, ook wel ‘tweets’ genoemd, er precies op de website  zijn geplaatst is nog niet bekend.

Om het succes van Twitter te vieren neemt de Library of Congress, de bibliotheek van het Amerikaanse Congres, alle algemeen zichtbare (‘publieke’) tweets die ooit zijn geplaatst, op in haar archief. Woensdag maakte de congresbibliotheek dat besluit, uiteraard via Twitter, bekend.

Categories: Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...