• RSS
  • Facebook
  • Twitter

joopvdendeNog niet zo heel lang geleden had nog nooit iemand gehoord van Google, Amazon of Facebook. Nu kunnen we niet meer zonder. Online bedrijven komen in een razendsnel tempo op, komen erg snel aan de top en zijn onmisbaar geworden in de maatschappij van 2010. Tijd dus voor een onafhankelijke prijs voor de beste internet ondernemer van het jaar.

Joop van den Ende organiseert samen met zijn compagnon de Leading Online Entrepreneur of the Year award. “De online branche is continu in beweging”, zegt Joop van den Ende, juryvoorzitter van de LOEY awards. Dat vergt het uiterste van ondernemers. Steeds vernieuwend blijvend, steeds de markt in de gaten moeten houden, een ondernemer op het Internet is de gehele dag bezig met zijn branding, uitstraling en het analyseren van zijn concurrentie. Van den Ende: “Die lef, passie en ondernemerschap van de koplopers uit de branche willen we belonen.”

Omdat internetbedrijven minder kapitaalintensief zijn en met relatief weinig personeel toekunnen, vallen ze minder op. Door deze prijs willen we ze extra in de belangstelling zetten. Veel succesvolle internetondernemers zijn begonnen in 2001, toen de internetbubble net uit elkaar was gespat. De beste entrepreneurs starten blijkbaar op het moeilijkste moment. Zij hebben naast een goed idee ook het doorzettingsvermogen om een bedrijf uit te bouwen. Het is tot 15 juli mogelijk om je nog aan te melden voor deze verkiezing.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...