• RSS
  • Facebook
  • Twitter

oranjekoorts2Na een zinderende wedstrijd is het dan toch echt zo. Nederland staat zondagavond in de grote finale van het WK 2010 in Zuid-Afrika. Tijdens de wedstrijd zorgde dit voor kreten en lof voor het elftal op de social media zoals Twitter en Hyves. De social media spelen hier goed op in, met nieuwe functies.

Vanaf vandaag is het mogelijk om op Twitter in het profiel een Nederlands vlaggetje of oranje vierkantje om de foto te zetten. Dit allemaal onder het motto: Vierkant achter oranje staan. Het vlaggetje werd gisteren geïntroduceerd en had rond het middaguur al 10.000 gebruikers.  Met pieken en dalen was de wedstrijd ook op Hyves te volgen. Dinsdagavond was een dramatische stilte tijdens de wedstrijd en vooral vlak na de doelpunten! Maar na de wedstrijd en in de rust is iedereen spontaan op Hyves geweest met enorme bezoekersaantallen. Volgens psychologen willen mensen meteen na de overwinning plannen maken voor de finale, Hyves is een ideale methode om op die methode met zo veel mogelijk in contact te komen om plannen te maken. Hyves is een nieuw record rijker. Binnen een uur na de wedstrijd hebben maarliefst 100.000 mensen een ‘wie/wat/waar-bericht’ geplaatst. Nu de social media oranje zijn, kan het toch echt gaan gebeuren. Nog enkele werkdagen en dan is Nederland klaar voor een dag die hoe dan ook legendarisch wordt!

One Response so far.

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Bert Beentjes Feeds, MaxServ B.V. Giessen. MaxServ B.V. Giessen heeft gezegd: Nieuw Online Strategie Artikel: Sociale media helemaal oranje! http://bit.ly/apcVBE #strategieonline [...]


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...