• RSS
  • Facebook
  • Twitter

autorijdenVoor managers is er een nieuwe applicatie ontwikkeld. De applicatie moet problemen oplossen op de werkvloer met personeel dat te laat komt of weer te vroeg naar huis keert. Maar ook rond zwervend personeel dat na een afspraak lang blijft rond zwerven kan worden getrasseerd. Met een nieuw KPI platforum biedt C-Track u de oplossing voor deze veel voorkomende problemen.

C-Track heeft hiervoor een geweldige applicatie gecreĆ«erd. Door middel van registratiekastjes in de lease-auto’s wordt er exact gemeten wat de rijstijl en het gedrag van de bestuurder is. Maar ook wordt precies weergeven hoe laat zij met hun auto op het werk waren en rond welke tijd ze dus weer retour naar huis gingen. Ook worden routes tussen door geanalyseerd en gekeken naar de duur van deze ritjes. Hiermee kunnen medewerkers die blijven zwerven op het wegennet worden aangepakt. Vooralsnog wordt de applicatie nog niet gebruikt om medewerkers mee op hun vingers te tikken. De meeste bedrijven gebruiken het om het personeel duurzaam en zuinig om te laten gaan met de auto’s van de leasemaatschappij. Rijden ze keurig de bepaalde snelheid of remmen ze juist te hard? Alle technische gegevens worden verzameld en verzonden naar een cockpit die voor de managers is in te zien.

Aan de rijders die keurig bewust en duurzaam rijden worden dagelijks punten gegeven. Aan de hand van deze punten kan men dan een beloning uitzoeken in een webshop. Deze beloningen kunnen fors oplopen en dit zorgt voor een goede motivatie om netjes en duurzaam te rijden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geĆÆnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...