• RSS
  • Facebook
  • Twitter

samenwerkenNet als vorige week, zal ook deze week Strategie Online weer in het teken staan van de positiviteit en optimisme van uw medewerkers. Door middel van onze gratis online motivatietraining, helpen wij u op weg om deze tijd de sfeer weer terug te brengen op de werkvloer.

Eerder hadden we in onze blogreeks al aandacht gegeven aan de waardering. Goede motivatie begint bij de waardering van de leidinggevenden. Maar vrijdag hebben we ook de gezondheid uitgelicht. Als medewerkers lekker in hun vel zitten, straalt dit ook eerder uit naar de mensen om hen heen. Vandaar dat het van groot belang is dat ook managers gezond en goed in hun vel zitten.

Vandaag gaat het in onze blogreeks over teams. Steeds meer bedrijven schakelen in het proces het samenwerken uit. Iedereen dopt zijn eigen boontjes en organisaties beoordelen de medewerkers individueel. Uiteraard is het goed om mensen individueel te waarderen en de juiste erkenning te geven. Alleen vandaag de dag is het van groot belang dat er als een team goed wordt samengewerkt. Op het moment dat er als team wordt gewerkt aan een project, zorgt dit voor een betere motivatie. Het succes van een team werkt motiverend. Medewerkers kunnen niet achterover gaan leunen, omdat zij via de sociale controle van de collega’s andere verwachtingen ontvangen. Probeer als leidinggevenden zo’n team vrij te laten en hen alleen aan te sturen. op het moment dat het team vrijheid krijgt zal dit uitwerken in innovatieve  ideeën.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...