• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Alle concurrentie die bij de verkoop van de nieuwe iPhone kwam kijken blijkt niet te leiden tot goedkopere prijzen voor de consumenten. Het telecom bedrijf heeft één dag nadat bekend werd dat T-mobile de exlcusiviteit kwijtraakt, de prijzen flink verhoogd.

De site iPhoneclub.nl kreeg als eerste de nieuwe prijzen toegestuurd van T-Mobile. Vanaf 1 november zullen de nieuwe prijzen ingaan voor de iPhone 4. Voor de iPhone 3GS blijven alle prijzen ongeweizigd. De stijgingen van de prijzen kunnen, afhangkelijk van het abonnement, varieren van €30 tot €100 euro. Wanneer u 1 november een 2-jarig-1000 abbonnement wilt aanschaffen moet er €300 betaald worden voor de 16GB uitvoering en €400 voor de 32Gb versie.

Voor mensen die geïntresseerd zijn in een iPhone maar niet blij zijn met de nieuwe prijzen is er goed nieuws. Sinds gisteren is bekend gemaakt door KPN en Vodafone dat zei beide gaan starten met de verkoop van zowel de iPhone 4 als de iPhone 3GS. Informatie over de verkrijgbaarheid en prijzen is nog niet bekend.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...