• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Samen met veertien andere landen is Nederland helemaal klaar voor het ‘internet van morgen’. Uit onderzoek van de universiteiten van Oxford en Oviedo blijkt dat Nederland voor loopt op het gebied van internet. We staan wat dat betreft dan ook in de top tien van de beste kwaliteit qua internet.

Het toekomstige internet betekend volgens onderzoek dat de verbinding klaar is voor ondere andere HD-tv en hoge kwaliteit video communicatie. Momenteel staat Nederland op een gemiddelde internet snelheid van 15Mbps. In 2009 was dit nog een stuk minder, namelijk 11,2 Mbps. Helaas zakte Nederland dit jaar wel op de lijst van het beste internet naar plek 7, eerder stond Nederland nog op de zesde plaats. Waarschijnlijk zal deze daling liggen aan het feit dat er meer landen zijn opgenomen in het onderzoek van 2010.

De landen die qua internet nog boven Nederland staan zijn landen als Zuid-Korea, Hong Kong, Japan, Ijsland, Zwitserland, Luxemburg, Singapore en Malta. Met een plaats 7 in de lijst met wereldwijd beste internet kan Nederland positief uit kijken op een nog sneller en beter internet in de toekomst.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...