• RSS
  • Facebook
  • Twitter

De kerst en sinterklaas-verkopen komen er weer aan. Je zou denken dat webwinkels zich hier goed op voorbereiden. Uit een onderzoek van Uptrends blijkt dit echter niet helemaal het geval te zijn. Ruim 23 procent van 833 onderzochte webwinkels zijn nog niet helemaal klaar voor de sinterklaas en kerst verkopen. Deze webwinkels zijn niet voldoende bereikbaar voor de consumenten.

555 winkels presteerden wel goed in het onderzoek van Uptrends. Deze winkels waren 100 procent van de tijd beschikbaar voor de consument. Een aantal webwinkels scoorden minder goed en waren tussen de 80 en 99,8 procent beschikbaar. Dit waren onder andere webwinkels van Bose.nl, FBTO, Centraal Beheer en Vaya.nl.

Door elke 5 minuten een meting te doen met 42 verschillende controlestations kon Uptreds precies zien wanneer de webwinkels wel en niet bereikbaar waren. Wanneer een website niet bereikbaar was werd dit door weer een een controlestation gecontroleerd en bevestig.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...