• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Verbod Limewire

Posted by Bas 0 Comment

Al lange tijd is er onenigheid over een op Limewire te downloaden programma. Met het programma was het mogelijk digitale bestanden uit te wisselen op het internet. Een Amerikaanse rechter heeft Limewire opgedragen het programma niet met verder te verspreiden en ontwikkelen.

Alle mensen die het programma al eerder hebben gewdownload hoeven zich geen zorgen te maken. Ze mogen gewoon gebruik blijven maken van de software. Er zullen alleen geen nieuwe versies meer worden ontwikkeld. Wel gaan er al geruchten dat Limewire op zoek is naar een nieuwe service die de oude activiteiten door kan zetten. Of dit legaal zal gaan worden is nog onbekend.

De rechtszaak over het programma van Limewire liep al sinds 2006 en werd opgezet door een aantal grote muziekmaatschappijen als Sony, BMG, Iniversal Music en EMI. Volgens de muziekmaatschappijen maakte Limewire inbreuk op de auteursrechten van de bedrijven.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...