• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Google heeft zijn zoekmachine uitgebreid en hierdoor wordt er sneller antwoord gegeven op hun vraag. De zoekmachine kan eindelijk wereldwijd worden uitgebreid met de het nieuwe Google Instant Preview.

Als je een zoekfunctie hebt ingevoerd, kun je door op een vergrootglas te klikken een miniatuurweergave zien van de achterliggende webpagina. ”Het is de bedoeling dat de consument zo snel mogelijk de informatie krijgt die hij zoekt”, dit wordt gezegt door productmanager Raj Krishnan van Google.

Eerder dit jaar werd Google Instant gelanceerd, waarbij er tijdens het typen al zoekresultaten in het scherm verschenen. ”Tot nu toe hadden al onze noviteiten met tekst te maken. Met Google Instant Preview proberen we de zoekresultaten van de zoekopdrachten te visualiseren.” zegt Krishnan.

Volgens Google zijn de gebruikers van Google Instant Preview iets meer tevreden met de zoekresultaten die ze krijgen. En ook worden de zoekresultaten, tot meer dan vier keer vaker aangeklikt.

Google wil in de toekomst nog meer gaan investeren in de zoekmachine om zo de consumenten nog sneller informatie te kunnen geven.

Google Instant Previews zal de komende weken gelanceerd worden, maar kan vandaag worden uitgeprobeerd in Google Labs.

Categories: Actueel

One Response so far.

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Michiel Player, Strategie-Online.nl. Strategie-Online.nl heeft gezegd: Opnieuw vernieuwingen in Google http://bit.ly/bRZ77j #strategieonline [...]


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...